Altijd wat te doen
bij onze camping

De activiteiten die je verblijf in Groesbeek compleet maken

Is het heel heet vandaag? Dan adviseren we je om naar het zwembad of het nabijgelegen meertje te gaan. Valt het mee? Neem dan deel aan een fiets- of paardrijtocht of maak een mooie wandeling. Bij regen zou je naar het Bevrijdingsmuseum in de buurt kunnen gaan. Kortom: er is hier altijd wat te doen.

Je kunt hier barbecueën, wandelen, fietsen of gewoon overnachten voor een doorreis.

Tochten

We organiseren het hele zomerseizoen lang adembenemende tochten door de regio. Die kunnen zowel te voet, te paard als op de fiets worden afgelegd. Je komt langs open weilanden met prachtige vergezichten, door het bos en over de heuvels.

Tijdens de vierdaagse in Nijmegen zijn we helemaal volgeboekt.

Op de huifkar

Ouderwets voortgetrokken door een oldtimer tractor. Onze gids vertelt je alles over de omgeving terwijl jij achterover van het uitzicht geniet. Een spannende belevenis voor jong en oud.

Een camping bij Nijmegen.

De Nijmeegse vierdaagse

Tijdens dit evenement loopt de regio over van de bezoekers. Wees er voor het boeken op tijd bij. Ga je hem zelf lopen? Nijmegen is met de bus gemakkelijk bereikbaar. Ben je op bezoek? Het is hier deze week erg gezellig en er zijn talloze activiteiten in het dorp. Op donderdag komen de wandelaars hier voorbij.

Maak vanuit Camping de Leigraaf een mooie ruitertocht.

8e Tractorvierdaagse 2022

25 juli t/m 28 juli 2022

 

Eens in het jaar organiseren wij de inmiddels legendarische tractorvierdaagse door de regio. Je volbrengt dan de 50-kilometerroutes van de vierdaagse met een oldtimer! Uiteraard krijg je aan het eind van de rit een mooi aandenken. 


Er zijn aangewezen rust- en tankmomenten die het ritme aangenaam houden. Onderweg wordt je kaart gestempeld, zodat je kunt bewijzen dat je de route hebt afgelegd. Doe je mee, dan kun je ervoor kiezen om op de camping te verblijven. Ook is deelname aan het dagelijkse luxe avondmaal mogelijk. En ’s avonds is er muziek en een drankje.

Vlakke camping

Onze geëgaliseerde grond is geschikt voor eigen tentjes, campers en caravans. We hebben moderne douche- en toiletruimtes, uiteraard met warmwater. Wifi is beschikbaar in de recreatieruimte. Ook zijn er een wasmachine en wasdroger aanwezig.

Prijslijst

 • Camping per nacht in caravan

  € 20,-

 • Camping per persoon per nacht

  € 5,-

 • Startkaart per tractor per dag

  € 12,50

 • Passagier per dag

  € 5,-

 • Ontbijt per dag incl. lunchpakket

  € 17,50

 • Avondeten per dag

  € 30,-

 • Consumpties op het evenement

  € 2,-

Overige activiteiten in de buurt

De buurt van Groesbeek biedt behoorlijk wat onverwacht vertier. Je vindt op 10 minuten afstand een prachtig natuurlijk meer, waar je kunt watersporten, zwemmen en zonnen. Ook is er een zwembad in Groesbeek, en een Bevrijdingsmuseum.

De Groesbeekse wijngaarden zijn mooi om te zien en je kunt er lekkere regionale wijnen kopen. Ook kun je in Groesbeek een potje boerengolf doen. Dat is golf met een stok aan een klomp. Erg leuk.

Meer weten?

Neem contact op

Camping de Leigraaf
Ketelstraat 5
Groesbeek,  6562 LG

Een boerencamping bij Nijmegen voor families en andere groepen.